KENNEL HILLGROVE

Jack Russell Terrier

SEVCH Suspecial´s Ice Maden "Madde"

SE21099/2018

E Whistlewood´s Whizzer

U Lovely-Orange Magik Crystal "Maggie"

Uppfödare: Susann Lothian, Jönköping

Madde kom till oss som en 10 veckor gammal valp i maj 2018 efter att vi hastigt fått ta bort vår gamla Marit i januari samma år. Madde är söt som socker och spelar på alla känslor som väcks då man möter en valpliknande liten hund. Om vi sitter med någon av de andra hundarna i knät framför TV:n så kommer Madde som regel ha slunkit in i famnen och tagit över utan att någon förstod hur det gick till. Hon är också flockens "polis" och är ständigt beredd att gå emellan eller sturska till sig med budskapet "Så där får ni inte göra för Matte!"

Veronica tränar lydnad och bruks med Madde och vi ställer regelbundet ut henne och hon är till och från med i toppstriderna med såväl BIM Junior, BIM, BIR och 2 Cert innan hon blivit två år.

 

I de tider vi lever i med Covid -19 finns det inga utställningar/tävlingar tillgängliga för fortsatt meritering. Däremot är viltspårsmeritering tillgängligt under året. I maj tog vi oss tid att ta Madde igenom anlagsprov samt tre öppenklasspår med utmärkta resultat. Sedan 2 maj kan Madde titulera sig svensk Viltspårschampion.